Стойността на проекта бе 468 621 лв. Строително-монтажните работи по

...
Стойността на проекта бе 468 621 лв. Строително-монтажните работи по
Коментари Харесай

След 40-годишна мизерия и разруха, спортната зала на стадион Крум Делчев в Айтос блесна

Стойността на плана бе 468 621 лева

Строително-монтажните работи по благоустрояването и реновирането на двуетажната солидна спортна зала към стадион " Крум Делчев " в завършиха. Това е втората зала в града, която е актуализирана по всички европейски условия и предлага отлични условия за спорт. 

Припомняме, че повече от 40 години сградата тънеше в бедност и съсипия, а през днешния ден е подготвена да одобри всички спортистите от локалните клубове. 

Финансирането е по общински план, по размер 7.2. „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ по Стратегията за Водено от общностите локално развиване на Сдружение с нестопанска цел „ МИГ-Айтос ” от ПРСР 2014 – 2020 година Стойността на плана е 468 621,41 лева
 Така наподобява входът на спортната зала към стадион " Крум Делчев "
Припомняме още, че през 2019 година приключи и мащабната реорганизация на спортна зала " Аетос " в Градската градина. Сградата към този момент има актуален архитектурен облик с приложени ограничения за енергийна успеваемост и благоустроен двор. Проектът струваше на Общината 1,45 млн. лева и персонално Бойко Борисов и кметът на Айтос Васил Едрев я отркиха точно на Нова година - 31.12.2020 г.  За реализатор бе определена бургаската компания " Мидия инфраструктурно строителство " ООД ( ).
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР