Стойността на Лайткойн (LTC) бележи възходяща тенденция след изпълненото със

...
Стойността на Лайткойн (LTC) бележи възходяща тенденция след изпълненото със
Коментари Харесай

Цената на Лайткойн избухна – дневните транзакции доближават тези на Биткойн

Стойността на Лайткойн (LTC) бележи възходяща наклонност след изпълненото със събития второ тримесечие, както заяви компанията за крипто разбори IntoTheBlock.

Понастоящем LTC се търгува за към $112, като показва растеж от над 28% през последните 7 дни.

Като деветата най-ценна криптовалута въз основа на пазарната капитализация, LTC е очевидец на нарастване от над 50% от началото на тази година.

IntoTheBlock акцентира, че мрежата за peer-to-peer разплащания съвсем съответствува с дневния размер на транзакциите на Биткойн (BTC) през целия месец май. Нещо повече, през това тримесечие мрежата е обработила над 500,000 дневни транзакции, надминавайки предходните върхове.

Впечатляващото показване на Лайткойн през това тримесечие съответствува с наближаването на неговото халвинг събитие – планувано събитие, което се случва на всеки четири години.

По време на халвинга възнаграждението за блок за рандеман на LTC се понижава на половина, което дейно понижава предлагането на Лайткойн и евентуално покачва цената му.

Според уеб страницата litecoinblockhalf.com идният халвинг се чака да се състои на 2 август, макар че тази дата може да бъде изменена.

Междувременно известният трейдър Питър Брандт разгласи, че Лайткойн сполучливо е преодолял доста равнище на опозиция. Този пробив идва, откакто през по-голямата част от годината LTC се търгуваше в стеснен диапазон.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР