Стойко Сакалиев говори за любимия си отбор - ЦСКА. Ето

...
Стойко Сакалиев говори за любимия си отбор - ЦСКА. Ето
Коментари Харесай

Сакалиев: Основната заслуга за Купата на ЦСКА е на Любо Пенев

Стойко Сакалиев приказва за обичания си тим - ЦСКА. Ето какво сподели някогашният нападател на " алените " пред " Тема Спорт ":

" Основната заслуга за спечелването на Купата на България бе на Любо Пенев. Той съумя да построи боеспособен отбор, който донесе триумфа. Това е верният човек, който знае и може да върне ЦСКА към триумфите. Искрено се надявам, че ще получи цялостна независимост, нужната поддръжка, с цел да работи. Любо се нуждае от време и нека му го дадат. Нека самичък си направи селекцията, да приготви играчите и имам вяра, че насладата, която достави на цяла Червена България, няма да бъде единствено един момент, а ще продължи. Вярвам, че тимът може да се пребори през идната акция за шампионската купа и още веднъж за купата на страната. Има потребност от няколко нови попълнения и нещата ще се получат.

Бусато е добър, само че дали е задоволително добър за ЦСКА? Той имаше някои мощни моменти, само че като цяло считам, че отборът има потребност от по-солидна фигура и по-голяма непоклатимост на този пост. Задължително би трябвало да се потърси повишение на класата в халфовата линия. Нужни са по-ефективни крила, както и изобретателни вътрешни халфове. Много ми харесва Варела, само че считам, че Тиаго се изчерпа за ЦСКА. Португалецът даде доста на клуба, само че към този момент все по-често изпада в дупки, а и долавям, че желае да напуща. Трябва да му се откри заместител. И не на последно място има потребност от централен нападател. Кайседо не е моят вид нападател, а Чарлс занапред ще се развива.

Още първите кръгове ще покажат накъде ще тръгнат нещата, само че ЦСКА не трябва да си избира шампионати и да се концентрира на едно несъмнено място. Надявам се да се построи боеспособен тим, който да може да играе на всички фронтове.

Единствената и действителна конкуренция е Лудогорец и имам вяра, че с една добра селекция, доверие към Пенев и поддръжка на публиката, в която не се колебая, то Лудогорец може да бъде свален от върха.

Ако има нов вложител, то той да е подготвен да вложи освен парите си, само че и сърцето си ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР