Стойка Кръстева остана здраво стъпила на земята и много хладнокръвна

...
Стойка Кръстева остана здраво стъпила на земята и много хладнокръвна
Коментари Харесай

Стойка: Успехът е следствие от дългогодишна екипна работа |

Стойка Кръстева остана крепко стъпила на земята и доста невъзмутима след големия си триумф в Токио. Родната звезда се класира за полуфиналите в боксовия шампионат на Игрите в японската столица, което й подсигурява най-малко бронзов орден в категория до 51 кг.

Това е първо отличие за България в женския бокс, откогато той стана част от олимпийската стратегия.

„ Най-важното е дългогодишният труд и екипната работа. Всеки съперник си построява друга тактика – в нашия случай нашата беше по-добра и печеливша.

Комбинацията от удари е тактиката, която ми е построил треньорът. Аз съм длъжна като играч да извършвам тактиката на треньора и считам, че това е разковничето да се поздравим с триумфа.

Още тръгвайки от България споделих - упражнявали сме задоволително, доста сме готови, уповавам се просто да успеем да покажем всичко, което сме построили през последните години – какъв ще е медалът, времето ще си покаже. Знаем много за съперничката на полуфинала ”, сподели Кръстева пред Българска национална телевизия след триумфа си.

На 4 август, сряда, от 8:15 часа българско време тя ще се изправи против локалната звезда Цукими Накими за място на финала на Олимпийските игри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР