Стойчо Стоев дебютира с победа като старши-треньор на Арда. Воденият

...
Стойчо Стоев дебютира с победа като старши-треньор на Арда. Воденият
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Има още твърде много работа

Стойчо Стоев дебютира с победа като старши-треньор на " Арда ". Воденият от него втородивизионен отбор победи с 3:0 състава на " Локомотив " Горна Оряховица " в среща от шестия кръг на Втора футболна лига.

" В Кърджали съм с настройката, с цел да съумея. Имам своята убеденост, само че е мъчно за 4-5 дни да се промени кой знае какво. Имахме избрани тактически тренировки. Една победа няма по какъв начин да ме подведе във вижданията какво се е получило. Има още прекалено много работа, с цел да променим нещата да наподобяват както желая. Селекцията е отворен развой. Ако забележим футболист, който ще свърши работа, ще го вземем ", сподели Стойчо Стоев за " БНР ". Според него паузата в шампионата е пристигнала в точния момент за него.

" Ще се опитам да вкарам в тима нещата, които желая да виждам. Отборът на " Царско село " води в класирането, имат 18 точки и са първи, само че до края на шампионата има прекалено много мачове. Радостното за мен е, че видях още първоначално у футболистите желанието да работим съществено, а това ме радва ", добави Стойчо Стоев.
Втора лига 6 кръг, понеделник 3 септември  Арда (Кърджали) 3:0краен резулат  Локомотив (Горна Оряховица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР