Стоянов имал тренировка и след напускане на залата се запътил

...
Стоянов имал тренировка и след напускане на залата се запътил
Коментари Харесай

България Онемя! Пребиха Жестоко Бащата На Цвети Стоянова!

Стоянов имал подготовка и след овакантяване на залата се запътил към дома си. Докато чакал рейса, до него се приближи няколко мъже от ромски генезис. С ядосан звук те го попитали дали е от „ Славия “ поради надписа на якето му. Бащата на Цвети незабавно им дал отговор. Но явно позитивния му отговор не им е харесал.

Ромите почнали да го удрят и ритат по тялото и главата. На мястото на случая е пристигнала и полиция. Пострадалият треньор е бил откаран в Пирогов. Това показа неговият сътрудник и другар Ангел Ангелов, който е вицешампион на олимпиадата в Мюнхен през 1972 година. Ангелов е покъртен от случилото се и не намира думите, с които да опише страстите си, написа Блиц.

Все още не е ясно какво е положението на бащата на Цвети Стоянова. Преди две години тя самата претърпя доста тежък интервал и беше на крачка от гибелта след скок от шестия етаж, който едвам не се оказа съдбовен.Но всичко това към този момент остана в предишното и Цвети се старае да не си спомня за този призрачен интервал от своя живот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР