Стоян Дойчев изпълнява ролята на Радо в сериала , който

...
Стоян Дойчев изпълнява ролята на Радо в сериала , който
Коментари Харесай

Радо от "Татковци" - Стоян Дойчев за предизвикателството да бъде татко на екран и в живота

Стоян Дойчев извършва ролята на Радо в сериала " ", който след развода си с властната Дана, се пробва да свикне с живота си с новата възлюбена – фризьорката Джени. От нея му се ражда наследник. В действителния живот артистът чака да стане баща за първи път през декември.

" Надявам се всичко да е наред. Очакваме близнаци - момче и момиче. Аз работя в сериала и оттова взимам информация какво е да си баща. "

Голямо предизвикателство за него се оказва сцената, в която би трябвало да поеме в ръцете си 4-месечно бебе.
" Беше извънредно прочувствен миг, когато хванах това малко бебе. "

Дойчев е приключил куклен спектакъл и счита да употребява уменията си, когато самият той стане баща: " Не знам дали съм подготвен за това, доста се тормозя. "

" Подготовката за сериала беше сложна, тъй като се наложи да съм в този тип (*с брада и по-дълга коса)... Играл съм функции на бунтовник, пандизчия, само че подобен тип в никакъв случай не съм имал. "

Стоян Дойчев извършва ролята на революционера Асенчо от " Възвишение ", както и пандизчия в " Заедно без теб ". Предстои да излезе и още един филм с негово присъединяване " В сърцето на машината ".

" Част от актьорският състав на " Татковци " се събра с режисьорите и гледахме една серия. После се забавлявахме, обсъждахме. Атмосферата е доста добра и това е значимо за протичането на приятни фотоси. Сцените се случват леко и прелестно, когато има добра връзка и отвън снимачната площадка. "

Сериала " Татковци " дефинира като " лек и прелестен ", който макар обаче слага и някои значими въпроси.

Стоян Дойчев приключва НАТФИЗ " Кр. Сарафов " със компетентност Куклен спектакъл в класа на проф. Жени Пашова. Започва да работи във Варненския куклен спектакъл, а по-късно и в Сливенския куклен спектакъл. Поканен е да стане част от трупата на Столичен куклен спектакъл и той приема. Публиката го познава от представления като " Аз, Сизиф ", " Момче и вятър ", " Маугли ", " Приказка за щастието " и други. Дебютът му в киното е в ролята на Асенчо в българския филм " Възвишение " (2017). Дебютът му на дребния екран пък е в сериала на bTV " Татковци. Носител е на премията " Сивина " за млад куклен артист.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР