Стоян Алексиев остана без дом и без пари, узна HotArena.Палавият

...
Стоян Алексиев остана без дом и без пари, узна HotArena.Палавият
Коментари Харесай

Стоян Алексиев изпъден на улицата, надява се на шестица от тотото, за да задържи палавата студентка

Стоян Алексиев остана без дом и без пари , разбра HotArena .

Палавият 66-годишен артист още не може да повярва каква грандиозна каша забърка поради пристрастеността си към младите девойки. Звездата от " Откраднат живот " в последно време се пробва да не влиза в медийното полезрение. Но папараците го дебнат непрекъснато по петите и преди дни още веднъж го изловиха с 22-годишната Ивана. Все отново, бай Стоян гледа да съблюдава възпитание и много рядко може а бъде видян по софийските улици със студентката.

Двамата са свили своето любовно гнездо в скромна квартира покрай софийския център. На Стоян Алексиев му се наложило да търси покрив над главата си откакто бил позорно изпъден от брачната половинка си Надежда . Тя дълго търпяла всички унижения и цялата мръсотия, която се излива върху тях, само че най-после й писнало. И то дотам, че даже сменила бравата на фамилния дом, с цел да не може погрешният й мъж повече да припари до него !

Сега Стоян Алексиев се скита несретник и гледа да не се забърква в нови кавги, тъй като и работата му виси на косъм . След като задължението му към " Откраднат живот " завърши, актьпрът в пенсионна възраст разчита еиднствено на скромната си заплата от Народния спектакъл . За малко и без нея да остане, само че шефът Мариус Донкин въпреки всичко се смили над него, написа " Ретро ".

Но с мижавите пари от пиесите много мъчно се заплаща квартира и се гледа младо гадже. Затова Стоян Алексиев се надява шансът да му се усмихне и съвсем всеки ден го опитва в най-близкия тототункт. Явно се надява, че с една шестица ще оправи всички каши, в които се забърка...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР