Стотици видове бира се разливат по време на най-големия бирен

...
Стотици видове бира се разливат по време на най-големия бирен
Коментари Харесай

Рапъри и брадъри вдигнаха бирена наздравица

Стотици типове бира се разливат по време на най-големия бирен фестивал у нас - Varna Oktoberfest, а положителната вест за почитателите на пенливата напитка и живата музика в комплект е, че събитието се удължава с още два дни от оповестените 10 дати, осведоми New Lance Communication.

Миналата вечер възторг на фестивала провокира Гайдарски състав Диньо Маринов, който интерпретира посредством гайди кавъри на известни части. Преди това събитието събра на една сцена и на по бира-две и повече, рапърите от Скандау Тото и Лъчо, Монти (Ice Cream), Играта, Лео и Спенс.

Към компанията им се причислиха също Панайот и Миро Георгиев, познати от риалити формата Биг Брадър. Светските персони заформиха и благотворителен мач като част от Отбор на сърцето.

Те играха против експертите от ПФК Спартак (Варна), като оспорваната среща беше за една добра идея и приключи с еднакъв резултат от 4:4. Събраните по време на мача средства ще бъдат употребявани за закупуване на нови принадлежности за класовете по музикална терапия в Училището за деца с увреждания Проф. Иван Шишманов в кв. Аспарухово.

Varna Oktoberfest стартира на 28 септември и ще продължи до 9 октомври. Този петък бирата ще има първокласен рок саунд, за който ще се погрижи Буги Барабата и Бараби Блус Бенд. В събота продължаваме в същия дух със Sevi - българска рок група, изпълняваща песните си на британски език.

В неделя на сцената ще се качи хитовия дует Петя Алекса и Монти. Бившият член на Ice Cream движи бирения церемониал като хост, забавлявайки всички посетители на фестивала с доста игри и закачки.

През спомагателните дни на огромното събитие, ще се насладите на гръцко празненство с диджей Митакис (8 октомври), а на идващия ден ще звучат родни и балкански ритми, като уредниците са планували и нестинарско шоу.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР