Стотици служители на ЦРУ и британските специални служби работят в

...
Стотици служители на ЦРУ и британските специални служби работят в
Коментари Харесай

Лавров: ЦРУ и британските служби работят в Украйна от години

Стотици чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ и английските специфични служби работят в Украйна от доста години. Това съобщи съветският министър на външните работи Сергей Лавров в изявление за босненско-сръбската „ Радио и телевизия на Република Сръбска “.

„ Успоредно с това – в това няма никакво подозрение – в Украйна се вкарваха оръжия, там работеха стотици чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ и английското разузнаване. Мисля, че те са там от 10 години и заемат големи пространства в постройките на формалните украински служби и организации. Като цяло всичко се управлява “, споделя той.

Лавров посочи, че с отхвърлянето на съветските оферти и взаимни отстъпки западните страни „ оправдаха най-лошите опасения, че на процедура от Украйна е основан плацдарм за опасност и въздържане на Руската федерация “.

„ Ето за какво не ни остана различен избор, с изключение на да признаем тези републики. ЛНР и ДНР трябваше да получат специфичен статут от Украйна и да останат част от нея. Украинските въоръжени сили, " националните батальони ", не престават нападателната си линия против тях, като ги обстрелват всекидневно. През годините на саботиране на споразуменията от Минск 14 000 цивилни жители са били убити при пряк обстрел на градове, гражданска инфраструктура, в това число учебни заведения, лечебни заведения и детски градини “, акцентира съветският външен министър. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР