Стотици са легендите и хипотезите за приказните атланти, сочени от

...
Стотици са легендите и хипотезите за приказните атланти, сочени от
Коментари Харесай

Големият Ернст Мулдашев Ни Отваря Очите За Това, Което Ни Трият От Съзнанието Цял Живот! Хората Са

Стотици са легендите и хипотезите за приказните атланти, посочени от някои учени като прадеди на човечеството.

Изследвания в региона на палеоастронавтиката, галактическата археология и международния генетичен фонд, както и разшифроването на текстове от антични ръкописи обобщиха през последните години невероятни версии за хората на Атлантида. Според книгата на индийските свами и остарели ръкописи на религията пимпо цивилизацията на Атлантида е починала преди повече от 350 000 години, само че част от атлантите са оживели на остров Платон до десетото хилядолетие пр.н.е.

Атлантите са имали развито трето око – орган за конфигурация на честотата на психическата сила, владеели са внушаемост от разстояние, противодействали са на силите на гравитацията, като са премествали големи тежести. По данни от новооткрити антични ръкописи възрастта на някои от египетските пирамиди е доста по-стара от 4000 години, както се смяташе досега; допустимо е за градежа им да са помогнали атлантите.

Учени считат, че следи от последните атланти могат да се открият в Тибет. Близо 10 години експерти от Руския център за очна и пластична хирургия работиха по неповторима стратегия за представянето на образа на далечните прадеди на индивида.

Директорът на центъра Ернст Мулдашев споделя:

„ Чрез компютърно-математически разбори достигнахме до констатацията, че човешкият взор има 22 геометрични параметъра, изменящи се под въздействието на наслада или боязън, паника или болест! Екип от наши медици, биолози и физици изследва фотоси на представители на всички раси по света и пресметна данните за средностатистическите очи. Оказа се, че те подхождат на очите на хората от тибетската раса.

По степента на математическото приближение към параметрите на средностатистическите очи изследвахме пътя, по който хората са се разселили от Тибет по цялото земно кълбо, и нашите данни съответстваха с историческите обстоятелства. След компютърни съпоставки с необикновените очи, изобразени в тибетските храмове, успяхме да възпроизведем външния тип на хората с тези очи. Те имат огромен череп, клапан вместо нос, трето око. Стигнахме до извода, че това евентуално е образът на именитите атланти! “

За да ревизират хипотезата, че от стените на тибетските храмове гледат каменните очи на праотците на нашата цивилизация, учени проведоха трансхималайски експедиции в Индия, Тибет и Непал. Открити бяха антични религиозни и исторически източници, в които се твърди, че преди хилядолетия хората са били по отношение на галактически разсъдък.

В момента на раждането си всяко бебе е получавало посредством информационно-енергиен коагулат несъмнено количество познания, които по-късно е обогатявало и допълвало с нови. Специалисти в региона на физиката на обикновените частици разшифроваха тези фантастични текстове с обяснението, че психическата сила е обвързвана с така наречен торсионни полета (полета на извъртане на пространствено-времевия континиум), способни да запазят във високочестотните си вибрации безкрайна по размер информация.

Някои откриватели поддържат хипотезата, че цивилизацията на атлантите, подкрепяна от божествената Шата, е била в действителност земна колония от антични галактически пришълци, трансформирали се след естествени катаклизми във варвари и заченали днешното човечество. Но атлантите непрестанно са воювали сред себе си, употребявайки получената от осведомителното пространство мощ, по тази причина след гибелта им Висшият разсъдък е изключил нашата цивилизация от общото поле на знанията.

Какъв въпреки всичко е бил външният тип на нашите далечни прадеди?

Обобщаваме данни от хипотезите на разнообразни проучвателен колективи:

Атлантите са имали четири съществени раси: жълта, черна, кафява и алена. Черепът им е бил голям, устата им се е съединявала с разреза на клаповиден нос, ушите им са били огромни. Ранните атланти, живели преди над 100 000 години, са били към 3 метра високи с извънредно развити мускули. Стъпалата им имали формата на перки, а сред пръстите на ръцете им е имало пластични ципи.

Половите им органи са били скрити в тялото, както и третото им око, намиращо се вътре в черепната празнина. Отначало атлантите са обитавали редом и сушата, и океана, само че последователно ципите от перкообразните им крака са закърнявали. Клаповидният отвор при по-късните атланти е сменен с пай нос, растежът им е намалял.

Според съветски откриватели очите, изобразени в тибетските храмове, са на атлант, предходник на Буда.

Когато членовете на една от експедициите в Тибет демонстрират на локалния нравствен лидер свами Дарам робопортрета на атланта, направен въз основата на офталмогеометричните компютърни параметри на средностатистическите човешки очи, той възкликва:

„ Сомати! Това е невероятно! Нима сте били в пещерата? “



Понятието сомати е главно във всички източни религии, съгласно които единствено посредством сомати може да се доближи до прана (мъдростта).

При положението на сомати – медитация, отпъждаща негативната психическа сила, човек схваща водещата роля на душата. При надълбоко сомати обмяната на веществата понижава съвсем до нулата, пулсът и дишането стопират, а тялото добива така наречен каменно положение. При температура 4 оС (характерна за гробниците в пирамидите, дълбоките бункери и пещерите) в положение на сомати може да се оцелее дълго и човек да се разсъни след години, в случай че обаче душата му се върне в тялото.

Сомати е в основата на учението на свамите и ламите и доста от тях са „ практикували “ дългото медитиране. В научната литература да вземем за пример се приказва за един лама от Тибет, изкарал в сомати времето от 1960 година до 1964 година Споменава се и за Мозе Сал Дзянг от Северен Тибет, намиращ се в сомати към този момент втори век…

През последните години експертите по паранормални феномени разискват съществено хипотезата за скрито вместилище от консервирани хора от разнообразни антични цивилизации. Наличието на сходен генетичен фонд на човечеството дава отговор на десетки исторически загадки, да вземем за пример на въпроса от кое място преди към 2050 години се е появил Буда, разполагащ с необясними за времето си познания, които е предал на хората.

Ясно е, че сходно вместилище е труднодостъпно. Местата за сомати са предпазени от психоенергийни бариери, настоящи на правилото на отдалечената внушаемост. Регистрирани са доста случаи на бърза гибел при хора, влезнали в тайните тибетски пещери. Достъпът до пещерата-сомати е разрешен единствено за религиозни дейци с висок сан, владеещи медитацията.

Според съветския в. “Аргументи и обстоятелства “ проф. Ернст Мулдашев е посетил светилището. Той се срещнал с двама специфични лами, които му споделили, че в пещерата соматират десетки същества от разнообразни цивилизации, в това число и нашата. Едни от тях са с огромен заоблен череп, други имат куполовиден череп, а трети по наподобяват на днешния човек. Хората с огромни черепи имат дребни носове и големи полузатворени очи.

Проф. Мулдашев споделя:

„ От нашата група до пещерата-сомати бях позволен единствено аз! Минахме през необитаем планински скат, по-късно през труднопроходима околност. След дълъг тунел стигнахме до врата, инсталирана в камъка. Зад вратата имаше зала, преминаваща още веднъж в тунел. Усетих действието на психоенергийната защитна преграда – обхвана ме боязън, почувствах болки в главата, стопирах да чувствам ръцете си. Върнах се, без да видя хората от предходните цивилизации, тъй като разбрах, че никой няма право да ги безпокои! “

Може би генетичният фонд на човечеството се употребява, когато цивилизацията загине или деградира? Може би след гибелта на атлантите човечеството още веднъж и още веднъж се е възраждало точно с помощта на генетичния фонд? След всеки напредък на планетата по разнообразни аргументи е настъпвала регресия, водеща до изгубването на велики общества – античен Египет, Римската империя и прочие Вероятно по този начин преди 18 000 години цивилизацията е била възродена от атланта Помпо-Буда.

А може би преди 2000 години от пещерата сомати е излязъл Исус Христос, коригирал пътя на човечеството?

По материал на К. Георгиев и Е. Алексиев, fliorir.com.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР