Стотици протестиращи отново излязоха в редица градовеСтотици протестиращи и тази

...
Стотици протестиращи отново излязоха в редица градовеСтотици протестиращи и тази
Коментари Харесай

Стотици протестиращи отново излязоха в редица градове

Стотици протестиращи още веднъж излязоха в редица градове
Стотици протестиращи и довечера са по улиците в няколко разнообразни града на страната, предават кореспондентите на БГНЕС.

Неефективното ръководство на страната, съществуващия съгласно хората картел на горива и високите налози са аргументите, заради които и през днешния ден има недоволни на улицата в Стара Загора, Варна, Сливен, Перник, Габрово, Велико Търново, Добрич…

Въпреки неприятното време, с чадъри, дъждобрани и качулки старозагорци излязоха на улицата и развяха българския трикольор, скандирайки „ оставка ”. С шествие те настояха за по-добър стандарт на живот и оставка на държавното управление.

Недоволството във Варна още веднъж стартира пред катедралния храм в морската столица. И през днешния ден пешеходци и мотористи скандират „ оставка ” и огласят с клаксони пространството.

За пети следващ ден в Сливен се организира протестно шествие под наслов „ Един народ против системата ”. Участниците се събраха на площад „ Хаджи Димитър ”.

„ Никой не може да се държи като притежател на страната и да счита, че ние сме овце за стригане. Диктатурата и персоналното ръководство си отидоха преди 29 години. Не ни се гледа същият филм повторно. Липсата на народна власт и свободен пазар носят беднотия, а монополите носят благосъстояние за неколцина определени ”, декларират протестиращите, които ще тръгнат на шествие по сливенските улици /БГНЕС.
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР