Стотици пътници в Лондон, Берлин и Прага свалиха панталоните си,

...
Стотици пътници в Лондон, Берлин и Прага свалиха панталоните си,
Коментари Харесай

Шок в метрото: Млади жени и мъже пътуваха по бельо

Стотици пасажери в Лондон, Берлин и Прага смъкнаха панталоните си, с цел да пътуват полуголи, и по този метод да вземат присъединяване международния Ден без панталони, което стартира в Ню Йорк през 2002 година и оттогава се популяризира допълнително от 60 града по целия свят, написа Блиц. В Лондон тълпите от полуголи хора се срещнаха пред Националната изложба на площад „ Трафалгар ”, преди да се качат по разнообразни линии на влакчетата на метрото. Повече от 100 души се качиха на спирка „ Пикадили ”.

Облечените пасажери са били много комплицирани и не са очаквали да видят мъжете и дамите да вървят умерено в блестящо оцветеното си долни дрехи и да си вършат фотоси един на различен. Една от полуголите групи дори направи аеробика на платформата, преди да скочи на различен трен.

Събитието се организира също и в Берлин и Прага в неделя, като десетки пасажери се качиха на метрото и U-Bahn, облечени на половина. Някои участници в Германия имаха още по-ефектно наличие с яркооранжеви ризи с ликра, а косата им беше оцветена в розово.

Съобщава се, че и поданици на Чикаго, Ню Йорк, Амстердам и Сан Франциско също са взели участие в международния Ден без панталони.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР