Стотици невръстни сексробини правят масажи и задоволяват най-извратените прищевки на

...
Стотици невръстни сексробини правят масажи и задоволяват най-извратените прищевки на
Коментари Харесай

Ким Чен Ун с харем от невръстни сексробини, но убива за порно

Стотици невръстни сексробини вършат разтривки и задоволяват най-извратените прищевки на водача на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким Чен Ун, написа английският в. Дейли мирър.

26-годишна емигрантка от азиатската комунистическа страна, наричана Хи Йон Лим, описа пред изданието за навиците на диктатора. По думите на дъщерята на върховен офицер от севернокорейската войска секрети сътрудници на Любимия началник отвличат девойки на 10-годишна възраст и ги затварят в харем. "Невръстните жертви се образоват в тънкостите на интимните милувки, като в образователните предмети влиза и секс с дами. В просветителния развой е необятно застъпен садомазохизмът ", сподели още тя.

Младата жена показа, че е била очевидец на екзекуция на 11 музиканти. Причината за осъществяването на смъртната присъда е била, че създателите са гледали нецензурен филми. "Екзекуцията стана пред очите на няколко десетки тийнейджърки и младежи, събрани по експлицитна заповед на Ким Чен Ун ", уточни още Хи.

Бегълката добави, че Ким харчи хиляди долари за един обяд. "Неговото обичано ядене са лястовичите гнезда, внасяни от Китай. Диктаторът не подценява и черния хайвер ", добавя тя пред "Дейли мирър ". Лондонската медия напомня, че най-големите експортьори на първокласното ядене са Русия и Иран. "Докато той пръска пари, милиони негови сънародници са изправени пред гладна гибел ", сподели още Хи.

Според дамата водачът на КНДР страда от параноя. Той се опасява даже от личната си сянка. "Ето за какво той се мести от къща в къща непрекъснато. Само най-близките му хора знаят точното му местоположение, " добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР