Стотици моторни превозни средства тип "електрическа тротинетка" бяха разположени на

...
Стотици моторни превозни средства тип "електрическа тротинетка" бяха разположени на
Коментари Харесай

Спират електрическите тротинетки в Пловдив

Стотици моторни транспортни средства вид "електрическа тротинетка " бяха ситуирани на голям брой улици и площади на територията на Пловдив през днешния ден. Проверка на Пловдивския общински инспекторат е открила, че компанията, която ги стопанисва няма позволение за това, нито е показан и признат правилник за тяхното потребление. Това оповестиха от пресцентъра на общината.

На 28 септември на имейла на Община Пловдив е получено уведомително писмо за проектите на компанията за пускане на активност в град Пловдив, без да са подхванати някакви следващи административни стъпки за издаване на разрешителни, регламентиращи активността на компанията, се споделя още в известието.

Пловдив има потребност от различни и екологични способи на напредване, ние поддържаме този тип услуга и ще се радваме да я предоставим за прилагане на пловдивчани, само че разпоредбите важат за всички и би трябвало да бъдат спазвани, е коментирал кметът Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на, представен в известието. Предстои среща с представители на компанията, с цел да бъдат изяснени техните планове и събитията за нелегално подхванатите от тях дейности и да се откри решение, добавя кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР