Стотици мотористи от цялата страна откриха мото сезон 2024 в

...
Стотици мотористи от цялата страна откриха мото сезон 2024 в
Коментари Харесай

Стотици мотористи от цялата страна откриха мото сезон 2024 в Ямбол

Стотици мотористи от цялата страна откриха мото сезон 2024 в Ямбол. Любителите на високите скорости минаха по улиците на Ямбол за почетна обиколка, а по-късно беше отслужен водосвет за здраве и безавариен сезон. Мотористите насочиха зов към другите участници в придвижването за приемливост на пътя. Те се надяват да се резервира наклонността за спад на смъртните случаи измежду мотористите. Следващото огромно събитие на мотоклуба е първият мотосъбор за годината в местността Бакаджик край Ямбол.



" Безопасността е обезпечена от момчетата от клуба, които ще заемат позиции, тъй че да няма обстановки, да няма някакви влизания, излизания в групата. Всичко би трябвало да бъде подредено. Съгласували сме го с полицията ", сподели Добри Добрев, Президент на мотоклуб „ Ездачите “, Ямбол.

" Спирачките и гумите - това е може би най-отговорното нещо на мотора, което би трябвало да бъде на 200% механически изправно. Призовавам водачите на коли, и аз съм водач на автомобил и на камион, да поглеждат два пъти в огледалото и да не не помнят, че има хора, които са на две гуми и също имат фамилии ", акцентира Пламен Колев, секретар на мотоклуб „ Ездачите “.

" При нас постоянно има риск, само че пък адреналинът е в задоволително количество ", съобщи Ванислава Найденова, моторист.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР