Стотици коли и микробуси са били унищожени тази година, тъй

...
Стотици коли и микробуси са били унищожени тази година, тъй
Коментари Харесай

Кризата с плъхове в Обединеното кралство сега е толкова зле, че изгладнелите гризачи са започнали да ядат коли и микробуси, предупреждават експерти

Стотици коли и микробуси са били унищожени тази година, защото вилнеещи плъхове са изгризали маркучи за гориво, инфектирани двигателни отсеци и счупени фарове.

Вълната от космати вандали е толкоз огромна, че RAC съобщи, че повредите, породени от животни, които хапят нашите транспортни средства, към този момент са на рекордни равнища. Групата за разбивка сподели, че са били извикани за 303 случая с вреди по животни през първите 11 месеца на годината.

Това е повече от същия интервал през всяка друга година в историята и съставлява 55% нарастване от 196 сред януари и ноември 2018 година Повече от половината (51%) от тазгодишните повреди на животните са породени от плъхове. Пародитите постоянно гризат горивните маркучи, заразяват двигателните отсеци и чупят фаровете, като в това време RAC сподели, че патрулите са докладвали и за голям брой случаи на лисици, дъвчещи кабели на датчика за скорост, пера на чистачките на предното стъкло и спирачни маркучи.

Патрулният чиновник Ник Айзък, който рабо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР