Стопкадри Нова ТвПолицията издирва вече седми час стрелеца от американския

...
Стопкадри Нова ТвПолицията издирва вече седми час стрелеца от американския
Коментари Харесай

Седми час издирват мъжа, убил 22-ма души в САЩ

Стопкадри Нова Тв

Полицията търси към този момент седми час стрелеца от американския град Люистън, щата Мейн.

Робърт Крат е избягал, откакто е разкрил огън на две места - в ресторант и в боулинг зала, в резултат на което са починали 22-ма души, а ранените са повече от 50.

Вече седми час продължава издирването на този стрелец, което е нетипично за всеобщи стрелби. Обикновено за няколко минути, откакто полицията идва на такова място, и стрелецът или е задържан или отстранен, сподели кореспондентът на Нова Тв Ясен Бараков от Съединени американски щати.



Но този стрелец го няма, полицията търси мъж, за който споделя, че е единствено персона, към която демонстрират интерес, само че не и обвинен. Това е 40-годишният Робърт Карт, само че предизвестяват че той е въоръжен и рисков, добава той.

За него знаем, че има боен опит, че е инструктор по боравене с оръжие и също по този начин, че преди няколко месеца е заплашил да убие член на Националната армия, откакто мъжът почнал да чува гласове в главата си. Така че е допустимо той да има душевен отклонения, сподели още Дараков.



Шерифството в окръга е споделило фотоси на хипотетичния стрелец и на тях се вижда мъж с дълга пушка вид Air 15 с някакъв тип оптичен мерник.



Властите към момента не са сигурни обаче дали стават въпрос за един или повече стрелци, само че най-вероятно става въпрос за един.

Това е една от най-смъртоносните стрелби в щата Мейн, където за предходната година има 29 убийства, през 2020 година те са били 20.

Полицията търси Робърт Карт, роден на 4 април 1983 година. Карт се счита за въоръжени и рисков. Той обаче е лице, представляващо интерес и по този начин ще го отбелязваме, до момента в който това не се промени. Стотици лица работят в щата Мейн, с цел да проверява този случай и да открият господин Карт, който още веднъж наблягам, е единствено лице, което съставлява интерес, разгласи представител на полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР