Стопкадри Нова ТвЛегендарна киноактриса и певица даде интервю за На

...
Стопкадри Нова ТвЛегендарна киноактриса и певица даде интервю за На
Коментари Харесай

Камелия Тодорова: Моите внучки ме подмладяват

Стопкадри Нова Тв

Легендарна киноактриса и певица даде изявление за „ На кафе “.

Камелия Тодорова призна, че има лек темперамент, елементарно се приспособява и контактува елементарно.



Не се върша на пудра, нито се зазвездявам, тъй че обичам живота, обичам хората и го демонстрирам, сподели Камелия по Нова Тв.

Тя призна още, че основава елементарно приятелствва, защото човек трябвало да се обновявая към себе си.



Освен че имам внучки, които ме подмладяват, обичам да работя с младежи и това ми се случва в университета, както в този момент в Нов Български университет и в Алма алтер театъра. Така че аз се срещам непрестанно с младежи и това ми работи доста добре, защото позитивната сила влиза и излиза от мен, добави Тодорова.

Според нея младите били доста любопитни, въпреки първоначално да подхождали доста страхливо и с съмнение досега, в който започвали да работят и да виждат, че нещата не са по този начин несериозни.



Между другото, стартират да трансформират връзките си и по-късно почват да ме гонят. И аз това съм казвала на всичките си студенти: Крадете, взимайте всичко, което можете от мен, тъй като различен няма да ви го даде, разкри Камелия.

Легендата даде забавен отговор и на въпроса би трябвало ли да има постоянно граница сред учител и студент или е хубаво да са другари.

Има една дистанация, която те я съблюдават доста и аз съм доста удовлетворена. Винаги беседват с мен в уважителна форма, което е също положително, тъй като възпитанието е значимо, а ролята на изкуството е възпитателна. Аз доста желая с изключение на моите студенти да харесват хубава музика, да знаят да споделят обикновено и да употребяват българския език както би трябвало, сподели Камелия Тодорова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР