Стопкадри Нова ТвАктрисата с най-разпознаваемия глас у нас Гергана Стоянова

...
Стопкадри Нова ТвАктрисата с най-разпознаваемия глас у нас Гергана Стоянова
Коментари Харесай

Гергана Стоянова получи целувка в ефир от любимия си мъж

Стопкадри Нова Тв

Актрисата с най-разпознаваемия глас у нас Гергана Стоянова получи целувка в ефир от обичания си мъж в работата Симеон Владов. Тя и двукратният притежател на премията Икар имат записана взаимна ария, а другояче 30 години са свързани професионално, в това число и когато озвучават филми.



Съвместнат ни работа е много натоварваща за нашите половинки, които постоянно знаят, че аз знам повече за Симеон и той знае повече за мен, в сравнение с нашите близки. Но това е по този начин, тъй като ние си споделяме и неволите на работа, неволите като хора и е доста хубаво да имаш подобен сътрудник и другар, който има задоволително точна преценка за всичко, и ти можеш да разчиташ на неговото мнение. Това доста рядко се среща, а аз по тази причина обичам работата си, тъй като отивам с голямо цялостно сърце с любов на работа, тъй като срещам хора като него, само че това че ние сме един до друг 30-тина години, да речем, на мен ми демонстрира, че нашите чувства един към различен като хора са доста същински и доста трайни, сподели Гергана Стоянова за „ На кафе “ по Нова Тв.



Когато я видиш, идвайки, знам, че ще играем театър дружно, познавам и с каква страст идва, безусловно постоянно я познавам, тъй като тя е един от най-откровените и почтени хора, които познавам. Открит човек, тя мъчно скрива страстите си, от време на време се постанова да ги крие, само че пред мен не ги крие и аз постоянно чувствам с какво въодушевление е и с какво мога да оказвам помощ. Ето в този момент ще я целуна в ефир, съобщи Симеон Владов.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР