Стопкадри Нова нюзПолитически пиар експерт прогнозира, че след изборите ще

...
Стопкадри Нова нюзПолитически пиар експерт прогнозира, че след изборите ще
Коментари Харесай

Алгафари: Големият проблем е колко време ще остане служебното правителство

Стопкадри Нова нюз

Политически пиар специалист предвижда, че след изборите ще се образува парламент, който е непосредствен до този сега плюс малко повече за едните и малко по-малко за другите.

Нидал Алгафари обаче предизвести, че при недоумение сред тях служебният кабинет ще ръководи доста дълго. Затова в този момент доста огромният проблем е кои ще бъдат служебните министри и ще се даде ли опцията министър-председателят да е от по-голямата партия – ГЕРБ, а той от своя страна да даде опция на скорошни министри от „ Продължаваме промяната “ да влязат в изпълнителната служебна власт, тъй като това към този момент е негова воля, а не на Народното събрание.



Така че по-големият проблем ще бъде това служебно държавно управление какъв брой време ще остане, заключи в „ Твоят ден “ Алгафари.

Съгласие с това негово любопитно мнение изрази и Сибина Григорова.

За мен безусловно допустима такава догадка, само че в случай че  наистина има проект за нова политическа мощ или нов политически индивид, чиито водачи не знаем, само че подозираме, че това е нещо, което би получило поддръжка от страна на президентството, тогава те ще имат интерес всички да бъдат опаковани дружно и да се каже, че тази политическа обстановка не става и трябват нови лица. Ние тези лица ги назоваваме спасители или юпита, а от такова пакетиране някой има интерес в него всички да са дружно, разяснява журналистката по Нова нюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР