Стопкадри бТВУдарно начало в Аз обичам България“, след като телевизионната

...
Стопкадри бТВУдарно начало в Аз обичам България“, след като телевизионната
Коментари Харесай

„Аз обичам България“ се завърна със скандал по БТВ

Стопкадри бТВ

Ударно начало в „ Аз обичам България “, откакто телевизионната игра са завърна в ефира след пауза от 7 години.



За любовта на публиката ще се борят два тима от родни звезди, като в този на Кедъра с капитан Камен Алипиев, са фолк дивата Галена и фолк артистът Азис, а в другия на Сашо попаднаха капитанът Сашо Кадиев и актьорите Весела Бабинова и Филип Буков.



Малко, откакто водещата Алекс Сърчаджиева показа основните настоящи лица, градусите на напрежението по бТВ повиши Кадиев.

Синът на Катето Европа „ клъвна “ съперниците с въпрос към своя съотборник Буков “ „ Как ви се коства този тим от леко застаряващи “?



Филип обаче реши да резервира достолепието на противниците с изкусен отговор: „ Леко застаряващи, само че с повече опит. Ние ще заложим на младостта въпреки всичко “.

Действията на Сашко обаче никак не се харесаха на Кедъра и той предизвика своите с думите: „ Ние ще поносим ли цяла вечер да ни наскърбяват “?, което пък даде мотив на Азис да изпъкне с иронична имитация.



Леко известни са, не могат да ни притеснят. Ние се борим за друго в този живот, за обичта на малко хора, сподели кралят на българския попфолк.



Тази фраза явно раздруса Алекс Сърчаджиева, тя изтича и при него и откакто го дефинира като „ Застаряващ мой приятелю “, го прегърна и разцелува.

От своя страна Азис отговори уместно на жеста също с прегръдка и целувка: „ Обичам те, все по красива, моя остаряла другарко “.



За да не дели тимовете на две, Алекс се хвърли също и в обятията на Филип и Весела, като им призна: „ И теб обичам доста, сътрудник, и теб обичам също “.

Учудващо обаче Сърчаджиева подмина Кадиев като дребна гара, което даде мотив на почитателите на предаването да гадят дали сред двамата има обтегнати връзки или това е по сюжет за основаване на конспирация за привличане на зрителски интерес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР