Стопкадри бТВРехабилитатор, който се е запознал по необичаен начин със

...
Стопкадри бТВРехабилитатор, който се е запознал по необичаен начин със
Коментари Харесай

Огромна драма се разрази в „Стани Богат“ при въпрос за Калашников и камила

Стопкадри бТВ

Рехабилитатор, който се е срещнал по необикновен метод със брачната половинка си, бе първия участник за тази седмица в “Стани Богат “.

Георги Петлешков бе показан от Николай Кънчев като мъж, който се дами за анестезиоложка, сложила му анестезия преди една интервенция.

За Петлешков се разбра още, че обикаля Европа на мотор, а когато си е в България, се занимава с лекуване на гръбначни контузии и интензивно работи с обездвижени пациенти.

Жоро мина без проблеми през първите пет въпроса и откакто проработи първата сигурна сума, за 1000 лв. бе запитан: Коя е революцията, която „ изяжда децата си “ в пиесата на Георг Бюхнер?, с варианти Индустриалната, Жасминовата, Октомврийската, и Френската.



Играчът в първия миг опита да разсъждава, само че по-късно не посмя да рискува и потърси помощ от другар в публиката. В ролята на подобен сполучливо се изяви Слави, който насочи вярно Петлешков към Френската.

Въпросът за 1500 лв. беше: Коя страна приема еднорога за свое национално животно?, а опциите – Дания, Финландия, Шотландия или Словакия.

Тук Георги изиска 50 на 50 и откакто компютърът остави Шотландия и Словакия, уточни първия отговор и продължи напред.



Той заключи сумата от 2000 лв., а за нея въпросът беше: Каква премия дават в Сомалия на дете, което побеждава в съревнование по познаване на Корана?

Опциите бяха Къща, Камила, Екскурзия в Европа и Калашников, и макар че Петлешков клонеше към втората, реши да се обади на приятеля си Димитър Иванов.

Той обаче остана безгласен, въпреки че Жоро импровизира, че е чул най-после да споделя Камила. В последна сметка Петлешков заложи на този отговор, само че бързо разбра, че сбъркал, откакто водещият му изясни какво се случва сега в Сомалия.



Кънчев сподели, че там се води революция и всяко второ дете стреля с автомат, с което загатна, че правилният отговор е Калашников. Впоследствие Ники посочи, че втората премия във въпросното съревнование е Калашников и 500 $, а първата – Калашников и 700 $.

Така Петлешков си потегли с 500 лв. от шоуто по бТВ.

Втора довечера в стола на благосъстоянието се настани учителката по български език Таня Дайреджиева.

За 1000 лв. тя бе запитана: Чии са думите, “Че съм интелигентен – интелигентен съм, само че за какво съм и толкоз хубав “?, с варианти Мечо Пух, Карлсон, Емил от Льонеберя, Малкият Мук.
Без да замисля доста, дамата правилно уточни Карлсон, защото съгласно нея бил неделикатен.



Последва въпрос за 1500 лв.: Кое химично съединяване се назовава още блатен газ?, при варианти Метан, Пропан, Бутан и Октан.
Таня бе подготвена да маркира първия отговор, само че за всеки случай извика на помощ от публиката брачна половинка си Емил. Той призна, че се е ориентирал към Метан, защото се извлича като токсичен и нездравословен газ, и би заложил на него, макар че не е 100 % сигурен.





Таня обаче се колебаеше сред Бутан и Пропан, и Емил я посъветва освен това състояние да употребява различен жокер. Половинката му го послуша и изиска 50 на 50, и откакто пред нея останаха Метан и Октан, заложи вярно на първия отговор.



Въпросът за 2000 лв., които участничката заключи, беше: Кой италиански термин в музиката значи бързо движение?, с благоприятни условия Алегрисимо, Анданте, Граве, Ларго. Тук Таня се обади на приятеля си Милен Стефанов и това се оказа умен ход, защото музикантът от Гвардейския внушителен духов оркестър незабавно отгатна, че става въпрос за Алегрисимо.



Това означаваше, че госпожа Дайреджиева към този момент има сигурни 2000 лв. и на следващия ден ще има опция да усили тази сума, само че към този момент без да разполага с жокери.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР