Стопкадри: бТВНещо необичайно се случи в студиото на Стани Богат

...
Стопкадри: бТВНещо необичайно се случи в студиото на Стани Богат
Коментари Харесай

100 кила подлуди всички в Стани Богат

Стопкадри: бТВ

Нещо извънредно се случи в студиото на Стани Богат довечера, защото публиката и феновете останаха с чувството, че не гледат телевизионна игра, а се намират на концерт. Основната заслуга за това беше на известния рапър Явор Янакиев, прочут на сцената като 100 кила. Той бе по едно и също време компаньон и жокер на своя другар Александър Николов, който седна на стола на благосъстоянието.



Михаил Билалов показа Сашо като човек, чийто живот е обвързван с електронните спортове, като е бил състезател, админ и даже треньор, и който обича да гледа на света през призмата на вулгаризма. Билалов обаче разумно насочи вниманието на хората към себе си към именития посетител 100 кила, който сподели, че се усеща доста добре, щом още веднъж е в Стани Богат с най-красивата и най-шумна аудитория България.



След като бе заплатен с бурни аплодисменти и по молба на водещия да запее, Явор имитира диктор на стадион, когато даден състезател вкара гол. Тогава той посочва първото му име, а почитателите в един глас презимето или семейството, с която го знаят на терена.
100 кила се провикна няколко пъти „ Стани “, а публиката отвръщаше „ Богат “, и по този начин се сътвори превъзходна атмосфора.



Това обаче не бе задоволително на Билалов, който изиска да разбере от Явор къде са голите фотоси, които му бе заречен от предходната си изява тук като състезател. „ Ами, не можах да намеря подобаваща огромна чанта, тъй като се пробвах да вкарам моя гола фотография в дребна и не съумях “, сподели острумие Янакиев и даде мотив на всички горещо да го приветстват.



От своя страна Александър призна, че задачата му е да не се изложи в играта и да вземе най-малко 500 лв., а Билалов посочи, че неговият „ дребен брат “ Явор му споделил, че ще се включи на 14-ия въпрос, с цел да помогне на Сашо да прибере крайната сума.



След като проработи елементарно 500 лв., Николов се запъна на въпроса за 1000: Кои са домакините на вигвамите? – Викингите, Аборигените, Ескимосите и Индианците. Макар че изключи втората и третата опция и клонеше към Индианците, участникът се обади на другар, само че Стилиян Шиваров не му бе потребен. Тогава Александър изиска 50 на 50 и откакто компютърът остави Ескимосите и Индианците, той маркира своето първо съмнение и позна.



Въпросът за 1500 лв. бе: Кой артист с три номинации за „ Оскар “ е почнал кариерата си с присъединяване в нискобюджетен сексуален филм?, с варианти Джон Траволта, Ерик Робъртс, Кърт Ръсел, Силвестър Сталоун. Сашо бе подготвен да заложи на Траволта, само че след това се ориентира към Сталоун поради външността му и откакто го уточни, продължи напред.



Той заключи сумата от 2000 лв., а въпросът за нея: От коя област е терминът манация, употребен преносно в разговорната тирада? – Физика, Информатика, Биология и Архитектура, бе последван от разпалена полемика. Александър изиска да чуе какво мисли 100 кила и го извика на сцената, като по този метод вкара в приложимост и последния си жокер. Явор се опита да разсъждава, че еманация може да е в няколко елементи, които да събира и това да е емблематично, най-общо казано за даден бранш.



Впоследствие двамата бяха на път да изключат архитектурата, само че не бяха сигурни дали са прави, а Явор изрази страдание, че го поканили да помогне в най-типичния за него въпрос, по който знанията му са 0,02. След като зачертаха биология и информация, 100 кила изрази удовлетворение, че преди малко са употребявали жокер 50 на 50, и към този момент им остават физика и архитектура.



Явно отчитайки, че е допустимо да отегчат феновете, в случай че не престават в същия дух, Сашо реши да постави завършек на полемиката и избра физика. Явор пък се съгласи с него и подсети, че е тук да го поддържа, а по-късно изненада прелестно феновете, като разгласи, че в действителност Сашо е пристигнал тук, с цел да си търси сериозна другарка.



Явор съобщи, че Александър е висок сред 1,70 и 2 метра и обича да чете книги, само че най-важното било, че може да завоюва всяка жена с умеенето си да слуша. Той помоли Сашо да си каже Инстаграма за контакти, а Билалов предложи на дамите, които демонстрират интерес, да вдигнат ръка.



След като Александър маркира физика, Явор позволи, че това е последното им наличие в играта, само че Билалов им сподели, че няма да си потеглят. 100 кила обаче не загърби тънкото си възприятието за комизъм и позволи, че няма да си тръгнат, тъй като следват реклами и след тях ще го създадат. Неговите догадки обаче бяха разрушени на пух и прахуляк от Билалов, че са дали правилен отговор, което предизвика Янакиев да блесне с крилата фраза: „ Отново оказвам помощ, без да схвана по какъв метод “.



За 3000 лв. водещият попита: Какъв е оптималният брой на опашките, които може да има Лисицата в японската митология? -Нула, Три, Девет, Хиляда и една. Това се оказа желан въпрос за Александър, защото преди още да разбере отговорите, той прекъсна Билалов, че става въпрос за Девет и го знае от едно анимационно филмче. Така Сашо усили облагата си, а на следващия ден може да прибави и нещо от горната страна, макар че повече не разполага с жокери.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР