Стопкадри бТВИзнесоха резултатите от финалния екзитпол във Варна.Според тях новият

...
Стопкадри бТВИзнесоха резултатите от финалния екзитпол във Варна.Според тях новият
Коментари Харесай

Финален екзитпол във Варна: Коцев – 48,9%, Портних - 43,4 %

Стопкадри бТВ

Изнесоха резултатите от финалния екзитпол във Варна.

Според тях новият кмет на града Благомир Коцев събира 48,9 %, а досегашния Портних – 43,4 %.



Ето и първите думи на Благомир Коцев като кмет на Варна пред бТВ:  

Нека изчакаме и непрекъснатото броене, несъмнено, че би трябвало да го изчакаме, дано по този начин спазим това да бъдем институционални и да изчакаме последните резултати, преди да сме сигурни да вършим крайни мнения.

Бих благодарил на гласоподавателите и още веднъж бих споделил, че това е техния избор, това е техния избор, и аз съм доста благополучен, че те го дадоха на мен през днешния ден. Надявам се, че на следващия ден той ще бъде вкоренен с крайните резултати и считам, че ще сложим ново начало за Варна. Градът има потребност от смяна и считам, че ще има едни положителни години пред него, в случай че тези резултати бъдат затвърдени.

Първото нещо, което ще свърша като кмет на Варна, е да отворя общината към хората и ще направя първия си приемен ден. Нещо, което предния кмет не го е имало доста време през цялото си 10-годишно ръководство. Така че аз ще приема първите варненци, които да видят, че това ще е един алегоричен акт, че общината ще работи напълно намерено с всички жители. Те са добре пристигнали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР