Стопкадри бТВХубавото време в България остава, обяви Натали Трифонова.В събота

...
Стопкадри бТВХубавото време в България остава, обяви Натали Трифонова.В събота
Коментари Харесай

Натали обяви къде ще вали

Стопкадри бТВ

Хубавото време в България остава, разгласи Натали Трифонова.

В събота ни чака доста прелестно време до обяд и повече слънце ще има на запад, а по-късно денем облачността ще се усили, само че на изток ще намалее.



Максималните температури ще бъдат сред 16 и 21 градуса, в София от запад ще се усилва облачността денем, само че ще бъде съвсем без превалявания.

В планините на изток повече облаци ще има в утринните часове, а следобяд ще е най-вече слънчево. Температурата на 1200 метра височина ще бъде към 10 градуса, само че 2000 метра - към три градуса.



В неделя ще бъде най-вече доста облачно, само че единствено на обособени места в западните региони е допустимо да превали. Като цяло времето ще бъде топло за интервала, с минимални температури сред 5 и 10, и оптимални от 13 до 20 градуса на обособени места в централната част на Дунавската низина, сподели още по бТВ Натали.



В понеделник облачността ще бъде най-вече забележителна и се покачва вероятността за превалявания на повече места в Западна България. Във вторник и в сряда преди обяд тук-там в низините и котловините ще има ниска облачност и мъгли, само че след това обаче облачността ще понижава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР