Стопкадри бТВГрадусите на напрежението в Денсинг Старс“ се покачват и

...
Стопкадри бТВГрадусите на напрежението в Денсинг Старс“ се покачват и
Коментари Харесай

Член на журито се захласна по Ергена Виктор в Денсинг старс

Стопкадри бТВ

Градусите на напрежението в „ Денсинг Старс “ се повишават и в третия епизод на танцувалното шоу станахме очевидци и на първата деветка, вдигната от член на журито.



Високата оценка Илиана Раева даде на Виктор Стоянов и Михаела за прелестния им танц пасо добле по музика от шедьовъра „ Матрицата “.

Двамата танцьори се оправиха безупречно в кино вечерта, по време на която всички участници и журито са се превъплатили в облиците на известни кино герои.



Ергенът Виктор и Михаела получиха суперлативи и от другите трима члена на журито, и заслужиха най-високата оценка до този миг – 32, защото Франсиска Йорданова и Томас Папкала дадоха осмици, а представящата се като Джулия Робъртс – Галена Великова, подвигна седмица.

Със сигурност обаче Виктор се е зарадвал надалеч повече на думите на Франсиска за него, изречени директно след виртуозното му показване на сцената.



„ Виктор, Виктор, Виктор, пасо добле, най-мъжкия танц. Изтанцува го като същински мъж, в случай че някой се е съмнявал в това, мисля че си подобен. Мисля, че никой не се е съмнявал в това “, възкликна светилото в спортните танци.

След като чу това, което всеки мъж би желал да чуе от една такава съумяла и стойностна жена, Виктор към този момент по-спокойно изчакваше оценките до водещия Краси Радков, който сега е Дон Корлеоне.

А и надали оценките са го вълнували толкоз доста, откакто секунди по-рано бе погалено мъжкото му его.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР