Стопкадри бТВДоктор Неделя Щонова танцува за своята майка тази вечер

...
Стопкадри бТВДоктор Неделя Щонова танцува за своята майка тази вечер
Коментари Харесай

Д-р Неделя Щонова: Страдах дълго и плачех, когато виждах жена с бебе

Стопкадри бТВ

Доктор Неделя Щонова танцува за своята майка довечера в „ Денсинг старс “, защото тя е най-прекрасния човек за нея и я въодушевила да бъде майка и да подари живот.

Аз желаех дете, само че Бог не ми го даваше и страдах 10 години. Веднъж видях в мола жена с бебе, отидох в първата пробна, срутих се на земята и почнах да рева, върна се към най-тежкия миг в живота си Неделя.

Чувала съм какво ли не за мен - може да има рейтинг, може да върви по конгреси, само че тя е бездетна. Една дума косачка, която просто те раздробява и толкоз мъчно може да се събереш и да не загубиш вярата в себе си, добави тя в танцувалното шоу по бТВ.



През всичките тези 10 години, когато всеки ден се надявах, че ще имам дете, майка беше до мен и тя постоянно ми споделяше: Имай религия в себе си и знай, че когато Бог реши да направи нещата напълно, той ги бави, само че то ще се случи, сподели още Щонова.

Много ясно си припомням мига, когато разбрах че съм бременна - осми октомври 2004 година. Веднага се обадих на майка и тя ми сподели: Сигурна ли си, че не е извънматочна бременност. Когато се увери, че съм бременна, и тя се разплака, и по тази причина в този момент желая да посветим този танц на нея, продължи Неделя пред колегата си Атанас Месечков.

Майко, благодаря за всичко, което си направила за мен, за брат ми, за баща, за нашето семейство. Ти си най-прекрасната майка и постоянно съм желала да бъда като теб, добави Неделя Щонова.



Нейната майка изгледа танца й от публиката, а след това изиска амнистия от щерка си, че е била сурова към нея, когато я възпитавала и я наказвала да не върви на балет при най-малкото нарушение.



Д-р Щонова обаче с усмивка успокои майка си, че няма никакъв проблем и всичко е наред.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР