Стопкадри бТВДаниел Лорер обяви, че изпълняват плана, който са обещали

...
Стопкадри бТВДаниел Лорер обяви, че изпълняват плана, който са обещали
Коментари Харесай

Лорер: Службите трябва да започнат да работят за правителството

Стопкадри бТВ

Даниел Лорер разгласи, че извършват проекта, който са дали обещание на българските гласоподаватели.

Конкретно по тематиката за службите обаче, той сподели, че и за децата е ясно, че българските служби не работят или не работят за интереса на българските жители.

Според Лорер това би трябвало да се промени и до момента в който ние не можем да разчитаме на службите си, с цел да пазат нашата сигурност в България, нямало да има нито правораздаване, нито икономическа правдивост.

Всички знаем, че службите в този момент не работят. Това, което доста се спекулира и президентът ни упреква, че видите ли изпълнителната власт желае да има цялата власт. Само че той пропуща, че тя е определена, с цел да има цялата власт, тъй че е изцяло в правото си да упражнява това, което би трябвало да бъде, имено контрола към упражняването на власт, сподели по бТВ Лорер.

Президентът се пробва да вмени, че изпълнителната власт не би трябвало да се упражнява от ръководещите. Всички знаем, че това е неразбирателство в българската политическа система, когато началниците на службите се назначени еднолично от президента на процедура. Тъй като и служебното държавно управление тогава, и самия той са ги разписали, само че това не трябва да се случва, добави Лорер.

А и като цяло нашето мнение е, че в последна сметка службите службат за опазването на сигурността, а сигурността е обвързване на кабинета, не на президента. Така че тези служби би трябвало да работят за определеното законно държавно управление на страната, съобщи още Даниел Лорер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР