Стопкадри бТВБивш образователен министър направи брутален коментар за преговорите между

...
Стопкадри бТВБивш образователен министър направи брутален коментар за преговорите между
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Преговорите за кабинет са като ритуални танци

Стопкадри бТВ

Бивш учебен министър направи жесток коментар за договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ за оцеляването на кабинета.

Всички българи схванаха, че тези договаряния са нещо като ритуални танци, и в един миг излиза танцуващият треньор и споделя: Ха, ха в този момент, и с това се завършват нещата, съобщи Даниел Вълчев в „ Лице в лице “.



Преди може би две-три седмици имаше огромна тематика кой щял да бъде външен министър, само че какво значение има какъв да е, когато една страна няма външна политика. Много любопитно е какво може да бъде смисъла на това кой е външен министър освен това състояние, добави той.



Който и да е, вътре ситуацията остава същото. Кои щели да бъдат министри, кои нямало да останат министри, даже и да има държавно управление, щял ли Тагарев да бъде министър. Ама кой го интересува, то каквото трябваше да се даде на Украйна, към този момент от дълго време сме го дали, сподели още Вълчев.

Останаха няколко бронетранспортьора, които не се знае дали ще възпламенят, и в цвят, който доста повече подхожда на гейпарад - в ярко синьо, може би ми в розово, не знам. Всичко това на мен персонално не ми е симпатично, призна по бТВ Даниел Вълчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР