Стопкадър PES Beats & News ChannelВлаковете на Войната вече се

...
Стопкадър PES Beats & News ChannelВлаковете на Войната вече се
Коментари Харесай

Украйна и Русия са пред голяма война. Русия струпва танкове на границата

Стопкадър PES Beats & News Channel

" Влаковете на Войната " към този момент се движат! 

Русия и Украйна наподобява са напълно покрай огромна война за Донбас и Крим.

Кадри демонстрират напредване с влакове на руски танкове и други тежки бронирани транспортни средства, както и тежка артилерия към границата с Украйна.

Има непотвърдени известия, че мащабът на тези придвижвания е толкоз забележителен, че за смут на съветските фермери е нарушил придвижването на трактори и друга селскостопанска техника преди сезона на пролетната годишна продукция.

Съединени американски щати оповестиха, че се тормозят, че може да се стигне до нови яростни боеве сред Русия и Украйна, защото примирието има риск да изтече всеки миг.

Не е напълно ясно по кое време е почнало съветското скупчване на военна техника, само че видеокадри и други изображения, показващи танкове и друга военна техника във влакове, тръгващи към югозападната част на Русия, се появяват в обществените медии най-малко от 27 март тази година. Има и наблюдения на огромни наземни конвои и групи самолети.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР