Стопкадър Нова ТвСтендъп комедиантът Надя Брайт осъди остро постъпката на

...
Стопкадър Нова ТвСтендъп комедиантът Надя Брайт осъди остро постъпката на
Коментари Харесай

Надя Брайт за джигита на плажа в Шкорпиловци: Можеше да има дете под този джип

Стопкадър Нова Тв

Стендъп комедиантът Надя Брайт осъди остро постъпката на водача, който нахлу на плажа в Шкорпиловци и стартира да кара своя джип сред хората на пясъка и водата.

„ Това не е смешно, можеше да има дете под този джип. Ако беше изолирлан случай или няколко изолирани случая, ок, хубаво, само че ужасно доста се нарушават разпоредбите, самоунищожително и унищожавайки другите. Когато обстановката в тази страна от горната страна толкоз време те кара да се чувстваш безпомощен, ти с изключение на да си повярваш, че си безпомощен и каквото стане, и най-малко, дай да се напием, и в случай че може, каквото се случи, това е нали “, разяснява в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Брайт.

„ Когато се чувстваш безпомощен и когато нямаш концепцията, че с нещо можеш да промениш твоето съществуване, тогава започваш да се чувстваш и да се самоунищожаваш, да имаш този ентусиазъм към самоизтребление. Днес неслучайно в по-бедните страни са по-разпространени уроците, зависимостите и карането по този метод, шофирането. Тия неща са свързани, и нашия всекидневен живот е обвързван с тия, които гледаме по малкия екран, и си мислим, че е по-добре да не се интересуваме от тях, не, не е по-добре “, добави Надя Брайт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР