Стопкадър Нова ТвОкръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов разкри подробности

...
Стопкадър Нова ТвОкръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов разкри подробности
Коментари Харесай

Прокурор: Мъжът в Гарваново е убит заради отказан заем

Стопкадър Нова Тв

Окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов разкри детайлности за жестокото ликвидиране на 67-годишен мъж в Гарваново. Той призна, че обвиненият за убийството е арестуван и против него е повдигнато обвиняване. Според закона той е застрашен от 15 до 20 години затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.  

Мъжът е погубен след нанесени удари в главата, в теменната част на главата, с корав тъп предмет от жертвата. Не мога да потвърдя, че става въпрос за секира. Затова споделям тежък предмет. Снощи обвиненият, откакто му беше предявено обвиняването, беше разпитан и дръзвам да заявя, че обвиненият признава виновността си за осъщественото закононарушение. Като претекст същият акцентира, че е желал персонален заем в размер на 200 лева от жертвата. Твърди, че и различен път е взимал по-малки суми на заем от него, които след това е прибирал, само че този път подобен му е бил отхвърлен. Възникнали са пререкания сред двамата, те са се познавали добре, имам поради обвиненият и жертвата, и в резултат на пререканията е зародил скандал сред двамата и е прераснал в сборичкване, сподели за Нова Тв окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов.

Според полицията причинителят на закононарушението е опитал да се укрие, като е тръгнал за София, а на околните си споделил да поддържат версията, че е в чужбина. Той обаче е хванат и в този момент ще бъде изправен пред съда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР