Стопкадър Нова ТвАктрисата Керана заслужи овациите на публиката, след като

...
Стопкадър Нова ТвАктрисата Керана заслужи овациите на публиката, след като
Коментари Харесай

Победителката в „Капките“ Керана: Притеснена съм, когато излизам на сцена

Стопкадър Нова Тв

Актрисата Керана заслужи овациите на публиката, откакто се превъплати в облика на международната дива Бионсе и завоюва първата си победа в „ Като две капки вода “.

Не се тормозя толкоз доста дали ще печеля крайната победа в „ Капките “, тъй като за мен постоянно това е било един огромен проблем. На мен ми лишава повече време, до момента в който се отпусна на сцена, когато играем спектакли и каквото и да е. Трябват ми 10-15 минути, с цел да схвана къде се намираме, да се успокоя и да вляза в ролята, която да извършвам или личните си песни. А тук имам единствено три минути да го направя и мощно се надявам да съумея да се оправя с това, призна Керана в „ На кафе “ по Нова Тв.

Като потеглям към сцената терзанието е парализиращо. В някаква обстановка просто се усещаш извънредно слаб, което е доста забавно и си казваш: Не, аз съм стопанин на своето тяло, цялостен надзор върху него. Това обаче въобще не се е получава, по този начин по някакви странни аргументи и се надявам, че до края на предаването ще съумея да се оправя най-малко малко с този боязън и с това терзание. Това е нещо, което най-вече желая да реализира в това предаване, добави Керана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР