Стопкадър Нова ТвАктрисата Гергана Стоянова направи интересно признание, когато започна

...
Стопкадър Нова ТвАктрисата Гергана Стоянова направи интересно признание, когато започна
Коментари Харесай

Гергана Стоянова: Казах на полицията да вземе книжката на дъщеря ми, не искам убиец на пътя

Стопкадър Нова Тв

Актрисата Гергана Стоянова направи забавно самопризнание, когато стартира да разяснява новите по-високи наказания за нарушителите на пътя.

Моята щерка е на 18 години и взе брошура от повторно. Тръгнахме към Бургас и тя караше колата. По пътя стартира да ме пита, кога да се престрои вляво, по кое време да изпреварва и така нататък Аз й отговорих: Как аз ще ти споделям, в случай че карах аз, тогава можеше. Отидох при полицията й им споделих: Вземете книжката на щерка ми. Казах го, тъй като съм отговорна майка и не желая палач на пътя. Като се върне баща й от чужбина и с мен, дано да взема допълнителни часове по кормуване и да се образова, призна по Нова Тв Стоянова.

Аз съм за тежките наказания за нарушителите на пътя. Мисля, че преди всичко, ние тук, присъстващите като хора, които имаме тази естрада в това предаване сега онлайн, на феновете би трябвало да им кажем нещо доста значимо. Излизаш на пътя, има няколко неща, които ти не можеш да промениш - пътната настилка, знаците, нищо от това не можеш да промениш, само че ти можеш да си вземеш друга кола, в случай че нещо се случи, можеш да смениш обитаемото място, в случай че направиш ПТП и някой загуби живота си и ти да не влезеш в пандиза, само че имаш единствено едно само тяло. И ние в действителност би трябвало да приказваме на феновете по този метод, пази тялото си, тъй като то ти е единствено едно. Личната отговорност е значима, ти се качваш на колата си пил, возиш двете си деца, блъскаш колата, децата умират, а ти в случай че останеш жив и до края на живота си ще се чудиш какво си направил и дали да си теглиш патрона. Значи ние би трябвало да приказваме на феновете в тази посока, не санкциите, че ще бъдат по-големи, а твоята отговорност би трябвало да бъде по-голяма, добави Гергана Стоянова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР