Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comДимитър Недев от Дупница е

...
Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comДимитър Недев от Дупница е
Коментари Харесай

Мъж от Дупница: Каплата насочи пистолет срещу мен, заплаши, че моите деца ще останат сираци

Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Димитър Недев от Дупница е бил застрашен с револвер от Васил Капланов-Каплата, който след това е задържан. Недев твърди, че това не е първата опасност против него от страна на Каплата.

" Случаят, който е последният, се разигра на улицата пред нашия мотоклуб. Със брачната половинка ми и дребната ми щерка излизахме отсам, и при качване в багажника на кучето, при затварянето, видях изпод да се задава аудито на Васил Капланов. Караше доста бързо, като ни видя тъкмо тук, понижи, беше с някакви очила. Изгледа ме неприятно и насочи револвер към мен. Ние много се стресирахме, защото не го чакахме. Виждали сме всевъзможни завършения от него, само че това нещо не го бяхме виждали до момента. Той понижи, извади револвера и го насочи към нас. Явно му е бил някъде сред краката до седалката, не знам. Настъпи газта и продължи в посока село Ресилово нагоре ", сподели за Нова Тв Недев.

" Не че е спирал, той просто понижи колата, извади револвера и го насочи към мен, брачната половинка ми и детето. Жена ми го видя също, попита какво вършим. Аз незабавно се обадиха на 112, почакахме тук несъмнено към 10-15 минути, мисля, че в случай че беше пристигнала тук полицията, не е надалеч Районното, можеше да го заловен с револвера, а не да го търсят един час. Защото всичко се знае тук, кой къде и по този начин нататък, градът е дребен ", добави Недев. 

" Заплахите към мен от Каплата започнаха, откогато изчезна моя другар Янек и беше погубен, и се направи една група във Facebook " Къде е Янек ". Нормално е аз да одобрявам тази страница, където безусловно нищо не бях коментирал за него и нямам виновност. От там потеглиха нещата, харесах страницата и на другия ден започнаха заканите във Facebook. По телефона също разговарях с него, във Facebook аз не бях писал нищо нищо за него, бях писал други неща, свързани с моя другар Янек. Васил Капланов тогава се озлоби по телефона и ми сподели, че децата ми скоро ще останат сираци и ми се изсмя. Затвори ми телефона, аз го набрах отново и го попитах да не е станало някаква неточност. Той ми сподели: Споко, споко скоро ще се забележим ", сподели още Димитър Недев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР