Стопкадър бТВДнес отбелязваме Международния ден на мира, уважаеми зрители. С

...
Стопкадър бТВДнес отбелязваме Международния ден на мира, уважаеми зрители. С
Коментари Харесай

Сашо Кадиев: Мирът е единствената битка, която си струва да водим

Стопкадър бТВ

Днес означаваме Международния ден на мира, уважаеми фенове. С тези думи Сашо Кадиев откри днешното издание на „ Преди обед “ по бТВ.

По подигравка на ориста доскоро разбрахме, че в свое телевизионно послание съветският президент Владимир Путин е призовал за бързо решение за отчасти военна готовност и е предизвестил, че ще употребява всички средства с които страната му разполага, с цел да опазва нейната териториална целокупност. Както всички добре знаем, в това число частите от Украйна, които са завзети от Русия, те гледат на тях като част от своята страна, сподели Деси Стоянова. 

Честит ден на мира, бих желал да напомня думите на френския публицист Албер Камю, написани, откакто Америка хвърли атомната бомба над Хирошима. И той споделя: Мирът е единствената борба, която си коства да водим, продължи Сашо.  

Трябва да си припомняме тези думи и в действителност да се надяваме повече от хората, от които действително зависи борбата защо се води през днешния ден, да ги чуят и да ги осмислят, разяснява Деси. 

Дай боже, ние, хората сме забавни същества, живеем в свят, в който бихме могли да имаме безусловно всичко, а зорлем го скапваме, посочи Сашо Кадиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР