Столицата на Белгия е и общата столица на Обединено Европа. В

...
Столицата на Белгия е и общата столица на
Обединено Европа. В
Коментари Харесай

AutoBest връчи наградите си в сърцето на Европа! - видео

Столицата на Белгия е и общата столица на Обединено Европа. В нея е и седалището на Международната асоциация на автомобилните производители и конструктори. Затова напълно не е чудно че международната организация на водещи автомобилни публицисти от Европа я избра за “абитурентската ” си вечер - тазгодишната наградна церемония церемония беше 18-а подред.

В търсенето на символика няма нищо неприятно, но на процедура най-голямото независимо автомобилно жури в света следва своите строги правила на оценка с помоща на които се дефинира най-хубавият възможен избор на нов автомобил за европейския купувач - Best Buy Car of Europe.

Сцената на премиите също беше великолепна - неповторимият автомобилен музей Autoworld, почтено място за посрещане на елита на европейската автоиндустрия и автожурналистика. Тази церемония вечер с право се счита за едно от най-важните събития в автомобилната промишленост в Европа.

В момента в организацията AutoBest са представени 31 страни от Европа. Тя не се ограничава единствено с състезанието за най-добър за купувача автомобил, а има и други инициативи свързани със сферата на автомобилизма. Такива са AutoBest Summit, посветен на проблемите на градската мобилност и EcoBest Challenge - действителна проверка на данните на електрическите автомобили.

Отдавна се знае за приноса на автомобилния спорт в развиването на автомобината техника за обща приложимост. Журито отдава справедливо внимание на тази сфера на автомобилизма, като отреди наградата SportBest на Toyota, един от основните радетели за процес на колите посредством спорта. Японската марка потвърди качествата си с победите в рали Дакар,, легендарното състезание 24-е часа на Льо-Ман и редица други съревнования.

В действителния живот не по-малко в сравнение с в спорта е значима безопасноста. Наградата SafetyBest отредена за нововъведения в тази област заслужи Hyundai за система, предупреждаваща родителите де не оставят деца на задната седалка в заключен и изложен на слънце автомобил. В областа на екологията пък наградата EcoBest отиде при Jaguar за модела I-Pace – първият изцяло електрически европейски премиум кросовър. Оличавайки постижения в областа на иновативните технологии премията TechnoBest отиде при френската първокласна марка DS за активното окачване сканиращо особеностите на пътя и нагласявайки се интензивно към тях.

Колата по принцип се избира като жената – поради външната й красота. А удоволствието да вършат колите красиви е на автомобилните дизайнери. Тази година наградата-признание за положителната им работа - DesignBest получи английският дизайнер Питер Хорбъри. Работейки за групата Geely той дефинира дизайнерския език за няколкото й марки коли.

Една от главните трендове на автомобилното съвремие е свързаноста, комуникацията автомобил-човек. В тази сфера BMW съумя да издигне интеграционните технологии на ново равнище и с право завоюва признание с премията SmartBest.

Най-новият член на Залата на славата на AutoBest е Ратан Тата, създател на една от най-големите индустриални империи в света. Освен изявен топ-бизнесмен Ратан Тата е прочут човеколюбец, за което заслужено организацията AutoBest му отдаде заслужена респект.


Видеото е на съветския член на журито AutoBest Петр Менших

За пръв път в историята в компанията на най-добрите мениджъри в света се нареди заслужено и една дама – Линда Джексън. Тя с горделивост подвигна премията ManBest / man- от manager/, връчена и взаимно от миналогодишният притежател на премията д-р Ралф Шпет, Съд на Европейските общности на Jaguar-Land Rover и председателят на журито AutoBest – инж. Иля Селиктар.

За най-успешна компания през изминалата година беше отличен с премията CompanyBest английският Aston Martin, който потвърди че и малка компания може да се представя достойно на пазара паралелно с големите играчи.

Главните ѕвезди на галавечерта на AutoBest бяха новите носители на премията - Opel Combo Life, Citroen Berlingo и Peugeot Rifter. Тези автомобили доказаха със своите качества и характеристики цялостното значение на определението Best buy car of Europe. Наградата беше връчена на Линда Джексън и Михаел Льошелер, CEO на Opel от президента на организацията AutoBest и представител на Румъния в журито Дан Вардие.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР