Столичният зоопарк има идеи да предлага много нови услуги, съобщи

...
Столичният зоопарк има идеи да предлага много нови услуги, съобщи
Коментари Харесай

Добромир Бориславов пред „Труд“: Зоопаркът в София с пакет от нови услуги

Столичният зоопарк има хрумвания да предлага доста нови услуги, заяви пред „ Труд “ неговият началник Добромир Бориславов. С въвеждането им могат да се подобрят изискванията за забавление в зоопарка, а той да печели, с цел да не разчита единствено на отпусканото от общинския бюджет.

В момента зоопаркът няма право да генерира доходи от комерсиална активност. Бориславов ще направи пакет от оферти към Столичната община с разновидности за повишение на приходите на зоопарка. Сред тях са новите услуги. Друга от вариантите е да се вдигне билетът за възрастни от 4 на 6 лева От общината зависи кой от посочените разновидности ще бъде сбъднат.

Сред премисляните услуги са да се провеждат детски рождени дни, фирмени мероприятия, тематични обиколки, нощни турове и разходка „ Зад кулисите “ на зоопарка. Може да се организират профилирани експозиции и демонстрации с подготвени за задачата животни. Може да се обособят места за фотосесии на гости, а в лятно кино да се прожектират филми за животни.

В зоопаркът може да продава храна, която самите хора да дават на по-безопасните животни по време на демонстрационното хранене, което се организира и в този момент. Може да се провеждат занимални за деца и работилници, в които да се създават хранилки за птици, играчки за домашни любимци и други Обмислят и образования за развъждане на екзотични животни и за професионални гледачи в зоопарк. Могат да бъдат основани профилирани магазини, както и щандове за биопродукти.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР