Столичният общински съвет (СОС) ще заседава извънредно във вторник, 27

...
Столичният общински съвет (СОС) ще заседава извънредно във вторник, 27
Коментари Харесай

СОС ще заседава извънредно заради санирането в София

Столичният общински съвет (СОС) ще заседава изключително във вторник, 27 февруари. Причината -. Предложението за отлагането на точката от дневния ред на градския парламент направи някогашният ръководител на СОС и сегашен общински консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев. Предложението на Георгиев бе признато с 36 гласа " За ", 16 гласа " срещу " и 1 глас " въздържал се ".

Докладът, който трябваше да бъде прегледан през днешния ден, импортиран от кмета на София Васил Терзиев, е озаглавен:   " Участие на районните администрации на Столична община като водещи сътрудници по планове по Процедура BG-RRP-4.023 " Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - стадий II ".
 Удължиха периода по втория стадий за санирането до 29-ти февруари
Удължиха периода по втория стадий за санирането до 29-ти февруари

Андрей Цеков си съблюдава обещанието

Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация - " Българска национално придвижване " също направи предложение - за чуване на кмета на регион " Илинден " във връзка митинги и създалото се напрежение с районната администрация на региона, което срещна поддръжката на столичните общинари. Изслушването би трябвало да се организира през днешния ден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР