Столичният общински съвет (СОС) ще гласува три кандидатури за председател.

...
Столичният общински съвет (СОС) ще гласува три кандидатури за председател.
Коментари Харесай

СОС ще гласува три кандидатури за председател

С толичният общински съвет (СОС) ще гласоподава три кандидатури за ръководител. От ПП-ДБ-СС предложиха Цветомир Петров, от " ИТН " предложиха Пламен Данаилов, а претендентът на " Българска социалистическа партия за България " е Диана Тонова. От ГЕРБ–СДС и " Възраждане " не предложиха претенденти. 

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера сподели, че нещата не са се трансформирали " нито на йота "  след направените съвещания . Името на претендента на ПП-ДБ-СС Цветомир Петров не е коментирано с никого, акцентира Контрера.

Предложението, направено от ПП-ДБ-СС за ротационен ръководител, се отхвърли, остана разновидността с краткотраен избор на ръководител, напомни Контрера. Той добави, че са изказани възражения против кандидатурата на " ИТН " и тематиката е останала отворена за диалог.

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация направи предложение за 30-минутна отмора, в която кметът на София Васил Терзиев да се причисли, с цел да бъдат направени съвещания с останалите политическите партии и да бъде открит излаз от това състояние.

Общинският консултант от ПП-ДБ-СС Борис Бонев съобщи в залата, че откакто са в процедура по желание на ръководител, е редно претендентите да бъдат сложени на гласоподаване. Той направи предложение за осъществяване на първото гласоподаване, след което да се създадат съвещания преди втория тур. 

В началото на съвещанието клетва постави Румен Александров от ГЕРБ-СДС, който става общински консултант на подалия оставка Любомир Минчев. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР