Столични полицаи задържаха двама мъже, непосредствено след извършена от тях

...
Столични полицаи задържаха двама мъже, непосредствено след извършена от тях
Коментари Харесай

Полицейска гонка в София: Хванаха издирван затворник и негов съучастник след опит за измама

Столични служители на реда задържаха двама мъже , директно след осъществена от тях машинация.

36-годишниен гражданин на Монтана и 46-годишният му съизвършител попаднали в полицейския капан минути, откакто възрастен мъж им дал поискана парична сума с уверението за преференциален продан на левове във валута. Установено е, че двамата се показали пред жертвата си за чиновници на несъществуваща компания .



Мъжете създали опит да осуетят полицейските дейности и да избягат с автомобила , с който се придвижвали, като освен създавали причина за пътнотранспортно произшествие, само че и застрашавали живота на инцидентно преминаващи жители , показват от Министерство на вътрешните работи.

При осъществения тест на 46-годишния водач станало ясно, че той се е качил зад кормилото под въздействието на кокаин .

В хода на следствието е открито, че 36-годишният се е представял с неистинска персонална карта, разгласен е за общодържавно търсене като " б еглец от място за отнемане от независимост, незавърнал се от спиране “ .



При подхванатите процесуално-следствени дейности в автомобила е открита паричната сума, предадена от пострадалия, а на адресите, населявани от двамата - голям брой предмети и движимости, съотносими към незаконната им активност.

След отчет на събраните материали по формираното досъдебно произвеждане 46-годишният е притеглен като обвинен и му е наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа. 36-годишният е наведен по надлежния ред в ЗООТ “Казичене “.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР