Столични полицаи задържаха 27-годишен мъж, нанесъл материални щети на 8

...
Столични полицаи задържаха 27-годишен мъж, нанесъл материални щети на 8
Коментари Харесай

Нов джигит вилня в София. Потроши 8 коли

Столични служители на реда задържаха 27-годишен мъж, нанесъл материални вреди на 8 автомобила, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Тази заран към 4.20 часа в Столична дирекция на вътрешните работи е получен сигнал за засечено рисково шофиране в региона на ул. „ Кирил Драганов “ и ул. „ Калотина “. При подаден сигнал за прекъсване лидерът не се подчинил, а в опита си да избяга, блъснал поредно 7 паркирани автомобила. След малко гонене 27-годишният водач е арестуван наоколо до произшествието и отведен с полицейска мярка до 24 часа във Второ районно управление (на МВР). Той е отказал полеви проби за алкохол и опиати.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои отчет на събраните материали в прокуратурата.

Припомняме, че по подобен случай работиха през вчерашния ден столичните служители на реда. Сигнал за такси с несъответстващо поведени на пътя в региона на бул. „ Рожен “ бе подаден към 17 часа от чиновник на Столична дирекция на вътрешните работи, който не е бил на промяна. Веднага към мястото бяха ориентирани екипи на „ Пътна полиция “ и водачът бе арестуван на бул. „ Ломско шосе “, като преди този момент той „ съумя “ да удари поредно и да нанесе материални вреди на 9 паркирани автомобила. Бе открито, че таксиметровият водач е седнал зад кормилото с отнето удостоверение за правоуправление. При задържането той е отказал проба с дрегер. И по документирането на този случай работата продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР