Столични полицаи задържаха 25-годишен чужд гражданин, шофирал след употреба на

...
Столични полицаи задържаха 25-годишен чужд гражданин, шофирал след употреба на
Коментари Харесай

Чужденец седнал дрогиран зад волана, псува другите шофьори

Столични служители на реда задържаха 25-годишен непознат жител, карал след приложимост на опиати. Той се държал надменно на пътя, не е показал и удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство

Снощи, малко след 20.00 ч., в полицията бил получен сигнал, че лидер на лек автомобил „ Мерцедес” с задгранична регистрация се движи несъответстващо и рисково по пътното платно на Автомагистрала „ Хемус”. В региона на Нови хан той показал непочтено държание, показвал неприлични жестове на останалите участници в придвижването.

Светкавично били подхванати дейности от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи, с помощта на което нарушителят бил спрян на входа на София, в региона на контролно-пропусквателен пункт „ Враня”.

При последвалия полеви тест на чужденеца за съществуване на упойващи и наркотични субстанции, уредът отчел позитивна проба за приложимост на марихуана. Той не е показал и удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство.

25- годишният водач е арестуван с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е формирано бързо произвеждане по член 343 б ал.3., а.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР