Столичната полиция задържа двама рецидивисти. Те са задигнали метална каса

...
Столичната полиция задържа двама рецидивисти. Те са задигнали метална каса
Коментари Харесай

Столични полицаи задържаха двама рецидивисти, задигнали каса с 10 000 лева

Столичната полиция задържа двама рецидивисти. Те са отмъкнали железна каса с 10 хиляди лв.. Грабежът е станал през вчерашния ден сутринта.

София

В офис на компания в ж.к. " Люлин " нахлуват двама мъже. Заплашват охранителя, вземат касата и я изхвърлят през прозореца, други двама я поемат и натоварват в краден автомобил. Полицията наблюдава групата. Успява да залови двамата престъпно проявени мъже.

Третият оказал опозиция при задържането - ранил леко един от служителите на реда и избягал. Обявен е за търсене. Самоличността на четвъртия не е открита. При обиски в домовете на арестуваните са открити предмети от предходни обири.
ст. комисар Константин Димитров, зам.-директор на Групово дело " Национална полиция ": " За последните 2 седмици оборотът, който в резултат на кражбите и грабежите са създали е 160 хиляди лв.. " ст. комисар Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: " Групата е сериозна. Подозират се в осъществяване на голям брой престъпни закононарушения на територията на София и страната. Там работата по обособените случаи продължава. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР