Столичната полиция издирва 15-годишния Траян Стефков Янков. Той е търсен

...
Столичната полиция издирва 15-годишния Траян Стефков Янков. Той е търсен
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на наглия пишлигар, който се промъкна посред нощ в къщата на Теменуга и я ограби най-безцеремонно

Столичната полиция търси 15-годишния Траян Стефков Янков. Той е издирван по отношение на осъществени от него обири, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Младежът е обвинен за среднощната кражба в дома на Теменуга Калканова в столичния квартал " Овча купел ". Кадри от охранителните камери са запечатали по какъв начин първо идва на оглед, а след това разрушава вратата. Действа невъзмутимо, без да трепне. Краде чантата й и две купи монети.

Същата нощ е ограбена и къщата на Емилия. Влязъл е в два през нощта до момента в който стопаните спят. Тръгнал си с тв приемник, оповестява bTV.

Траян Стефков Янков е остарял познайник на полицията. Работи по една и съща скица. „ Обикновено работи самичък, нощем. При незатворени прозорци и отворени порти на къщи. Краде нормално чанти и скъпи предмети, от които може да извлече полза”, разяснява началникът на „ Криминална полиция” в столичното 6 РПУ Владислав Радулов.



Траян стартира да краде на 10-годишна възраст. Тъй като е бил невръстен, похищенията му са останали безусловно безнаказани.

От полицията приканват всички, които имат информация къде може да бъде открит Траян, да оказват помощ за издирването му като позвънят на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство при обезпечена анонимност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР