Столичната полиция и прокуратурата дадоха повече подробности пред медиите за

...
Столичната полиция и прокуратурата дадоха повече подробности пред медиите за
Коментари Харесай

Подробности за въоръжения обир на инкасо в София ВИДЕО

Столичната полиция и прокуратурата дадоха повече детайлности пред медиите за въоръжения грабеж на инкасо автомобил в София.

От Столична дирекция на вътрешните работи обявиха, че сигналът е получен към 7 и 15 за въоръжен грабеж на инкасо автомобил. Огледът продължава, ще бъде формирано досъдебно произвеждане под надзора на Софийска градска прокуратура. За момента се знае, че е превозвал в касети суми, които към момента не са конкретизирани в какъв размер. Те са били за зареждане на банкомати - не се знае дали е за една банка или няколко, защото в региона има няколко. Нападателите са знаели маршрута, защото в този ранен час са знаели, че в този ранен час ще има инкасо автомобил, който ще зареди банкоматите, съобщи Николай Нотов от Столична дирекция на вътрешните работи.



Информацията, с която прокуратурата разполага, към момента е нищожна. Инкасо автомобилът е бил тампониран - пред него е застанал различен автомобил, който му препречва пътя, в този миг излизат няколко въоръжени хора, които пречупват охранителите, които са без съществени пострадвания. След това стартират да товарят парите. По всяка възможност сумата е огромна. В този миг идва още един еднакъв автомобил с украинска регистрация. Те се търсят, което значи, че не се са за тези коли, уточни още заместник-градският прокурор на София Ивайло Илиев.

Разследващите допускат, че има връзка с откритите опожарени коли покрай Околовръстното шосе, които дават отговор по марка и модел, с които са се движели причинителите. Има записи, които занапред ще бъдат оценени в детайли, прецизираха още от Софийската градска прокуратура на брифинг.

Нападателите са били въоръжени, с маски и ръкавици. Смята се, че са имали револвери и дълго оръжие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР