Столичната община ще отпусне безлихвен заем на фирмите Джи Пи

...
Столичната община ще отпусне безлихвен заем на фирмите Джи Пи
Коментари Харесай

Столична община отпуска безлихвен заем на Джи Пи Груп за ремонта на Графа

Столичната община ще отпусне безлихвен заем на компаниите " Джи Пи груп " и " ПСТ груп ", които ремонтират централната ул. " Граф Игнатиев " и градинката пред някогашния ресторант " Кристал ", заяви " Капитал ".
 Нещо по-високо и безвредно ще смени перките по Графа  #Hubavoe: И плаващи плочки по Графа (видео)
Изданието се базира на точка от дневния ред на утрешното съвещание на общинския съвет.

Причината е, че планът е с дълъг период на осъществяване, по-голямата част на парите идват от еврофондовете, а верификацията на сметките лишава дълготрайно време.

За да не се нарушава графикът на осъществяване, както и разплащането на осъществените строително-монтажни работи, е належащо разпределяне на средства от бюджета на Столичната община под формата на краткотраен безлихвен заем.

Възстановяването на сумата ще стане след верифициране и превеждане на средства от страна на Управляващия орган на оперативната стратегия ", се споделя в отчета към препоръчаната точка.

Общата сума на плана за двете зони плюс надзора е към 46 млн. лева - 41 млн. от европейските фондове плюс още към 5 млн. лева съфинансиране от общината.

До момента са платени 14 млн. лева предплатени разноски, които са минали верификация и са били преведени от Управляващия орган на европейската стратегия " Региони в напредък ", добавя " Капитал ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР