Столичната дирекция на вътрешните работи предприема извънредни мерки във връзка

...
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема извънредни мерки във връзка
Коментари Харесай

Извънредни мерки заради Левски - ЦСКА

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща изключителни ограничения по отношение на днешния футболен мач сред Левски и ЦСКА.

Вечното дерби е през днешния ден (24 февруари) от 13:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Футболната среща е избрана, като рискова и в деня на мача няма да бъдат продавани билети на каса. Може да бъдат закупени онлайн, оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи. 

Привържениците на тима хазаин, който в тази ситуация е Левски ще бъдат настанени в секторите " А " и " Б ", а тези на ЦСКА ще са във " В " и " Г " бранш.

На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на стадиона служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. През контролно- пропускателните пунктове ще бъдат допускани фенове с документ за идентичност и билет за футболната среща. Малолетни лица ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета обособени пунктове, подсигурени от уредника, в региона на стадиона. Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри). Предприети са прецизни ограничения за недопускане на 21 футболни почитатели, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия, допълват от полицията. 

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. В активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.

За да бъде избегнато скупчване се приканват феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 11:00 часа.

Във връзка с провежданата спортна среща, е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.

Забранява се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятието, както следва:

От 08:00 часа на 22.02.2019 година до 20:00 часа на 24.02.2019 година при бранш " Г " на Националния стадион " Васил Левски ".

От 08:00 до 15:00 часа на 24.02.2019 година на моста пред Национален стадион " Васил Левски ".

От 09:00 до 15:00 часа на 24.02.2019 година на ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Васил Левски ".

От 12:00 часа до привършване на футболната среща на 24.02.2019 година, единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи, се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления, като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по:

ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Васил Левски " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " ;

бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. " Орлов мост " и бул. " Черни Връх " ;

бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо К. Яворов ".

 

Канал 3

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР