Столичен тротинеткаджия гази закона. За пореден път.Шофьор помля тротинеткаджия на

...
Столичен тротинеткаджия гази закона. За пореден път.Шофьор помля тротинеткаджия на
Коментари Харесай

Мъж с тротинетка мина на червено и отне предимство на автомобил ВИДЕО

Столичен тротинеткаджия гази закона. За следващ път.

Шофьор помля тротинеткаджия на кръстовище; Тротинеткаджия лежи на платното след сблъсък; 12-годишно момченце с тротинетка е потърпевшо при злополуката - това са дребна част от заглавия на вести, свързани с произшествия с тротинетки. Тези заглавия харесват ли Ви? На нас не! Има ли мощ, която да спре нарушителите с електрически тротинески? Явно не - даже трансмомичето Емили, която бе наречена " камикадзе ", продължава да шпори с тротинетката си из оживени улици и булеварди, макар че отнесе няколко санкции. Глобите обаче демонстрират, че не са задоволителни, с цел да се спрат нарушителите.

В обществените мрежи постоянно можем да попаднем на видеа, показващи по какъв начин хора с буземна скорост се " шмугват " сред коли. GlasNews.bg попадна на видео, от което се вижда по какъв начин столичен тротинеткаджия гази закона - той минава на алено, а водач, снимал фрагментите, споделя, че е лишил преимуществото на автомобил. Това става ясно от Георги Кемилов, който е учуден от дейностите на камикадзето.

Ето какво написа Георги в обществената мрежа Facebook:

" Вчера един с тротинетка мина на алено и ми лиши преимущество, в случай че не бях скочил на спирачките щеше да ме удари. Днес този кара даже с повече от 50 км в час в лявата лента и минава още веднъж на алено. Фен съм на тротинетките, само че поради такива идиоти ще ги забранят. "

В мненията под обявата се включва мъж, който споделя, че негов другар е бил на косъм да прегази тротинеткаджия. " София се изпълни с такива олигофрени. Мой другар неотдавна се беше разтреперил, щял да мине през подобен облик, засякъл го с тротинетката и колкото да спрял. Трябва да ги забранят със закон. ", написа Боби Борисов.

" Тротинеткаджиите дефинитивно са се самозабравили по образеца на мъжкото " момиче ", което притегли медийното внимание последните месеци. Та може да чакаме скоро и умрял тротинеткаджия. ", гласи коментар на Георги Георгиев.

По данни на полицията досега са формирани над 550 акта за нарушавания.

Вижте по какъв начин тротинеткаджията гази закона:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР